Odkrywaj polskę… z przyjemnością!

ODCINEK 1

KOTLINA JELENIOGÓRSKA

Przez sześć miesięcy odwiedzimy razem sześć różnych miejsc w poszukiwaniu pomysłów i inspiracji, które pomogą nam poznać życie “w rytmie slow”. Odkryjemy absolutnie magiczne miejsca w Polsce, gdzie czas płynie wolniej, a wszystko smakuje lepiej: wolne chwile, pejzaże i nawet zwykłe potrawy. Ruszajmy! David Gaboriaud – Ambasador marki Almette

W DRODZE DO

KOTLINY JELENIOGÓRSKIEJ

Z Olgą spotkałem się w określonym celu, chciałem wykorzystać jej nieprawdopodobną umiejętność improwizacji przy tworzeniu dań, jej otwartość na nowe potrawy i smaki. Wiedziałem, że jej wyobraźnia kulinarna bardzo szybko skomponuje Almette z innymi składnikami, że jest otwarta na nowe pomysły. Ale zanim zabraliśmy się do wspólnego gotowania, najpierw chwilę sobie baaardzo fajnie pogadaliśmy.

„Z Olgą spotkałem się w określonym celu, chciałem wykorzystać jej nieprawdopodobną umiejętność improwizacji przy tworzeniu dań, jej otwartość na nowe potrawy i smaki.”

Z Olgą spotkałem się w określonym celu, chciałem wykorzystać jej nieprawdopodobną umiejętność improwizacji przy tworzeniu dań, jej otwartość na nowe potrawy i smaki. Wiedziałem, że jej wyobraźnia kulinarna bardzo szybko skomponuje Almette z innymi składnikami, że jest otwarta na nowe pomysły. Ale zanim zabraliśmy się do wspólnego gotowania, najpierw chwilę sobie baaardzo fajnie pogadaliśmy. Wiedziałem, że jej wyobraźnia kulinarna bardzo szybko skomponuje Almette z innymi składnikami, że jest otwarta na nowe pomysły. Ale zanim zabraliśmy się do wspólnego gotowania, najpierw chwilę sobie baaardzo fajnie pogadaliśmy.

ZOBACZ, CZYM SMAKUJE

KOTLINA JELENIOGÓRSKA

Magiczne miejsce – VILLA GRETA.
Zajrzyjmy do niej razem.

Z Olgą spotkałem się w określonym celu, chciałem wykorzystać jej nieprawdopodobną umiejętność improwizacji przy tworzeniu dań, jej otwartość na nowe potrawy i smaki. Wiedziałem, że jej wyobraźnia kulinarna bardzo szybko skomponuje Almette z innymi składnikami, że jest otwarta na nowe pomysły. Ale zanim zabraliśmy się do wspólnego gotowania, najpierw chwilę sobie baaardzo fajnie pogadaliśmy.

„Z Olgą spotkałem się w określonym celu, chciałem wykorzystać jej nieprawdopodobną umiejętność improwizacji przy tworzeniu dań, jej otwartość na nowe potrawy i smaki.”

Z Olgą spotkałem się w określonym celu, chciałem wykorzystać jej nieprawdopodobną umiejętność improwizacji przy tworzeniu dań, jej otwartość na nowe potrawy i smaki. Wiedziałem, że jej wyobraźnia kulinarna bardzo szybko skomponuje Almette z innymi składnikami, że jest otwarta na nowe pomysły. Ale zanim zabraliśmy się do wspólnego gotowania, najpierw chwilę sobie baaardzo fajnie pogadaliśmy. Wiedziałem, że jej wyobraźnia kulinarna bardzo szybko skomponuje Almette z innymi składnikami, że jest otwarta na nowe pomysły. Ale zanim zabraliśmy się do wspólnego gotowania, najpierw chwilę sobie baaardzo fajnie pogadaliśmy.

PRZEPISY PRZYWIEZIONE Z PODRÓŻY

Przekonaj się, co znaczy
100% przyjemności dla zmysłów!

ODKRYJ NIEZWYKŁE SMAKI

KOTLINY JELENIOGÓRSKIEJ

Już wkrótce w tym miejscu relacja z pobytu!
Odwiedź nas 1 lutego.

Bądź z nami blisko tam, gdzie tego chcesz:

Już wkrótce
w tym miejscu relacja z podróży!
Odwiedź nas 1 lutego.

Zamknij